Neutrogena Hydro Boost cu acid hialuronic


Aici sunt să vă povestesc despre o nouă experiență de testare. Astăzi am încercat un produs care îmi place de mult, Neutrogena Hydro Boost.

Pentru ce se utilizează Neutrogena Hydro Boost?

Citând marca în sine: „Neutrogena Hydro Boost este o cremă hidratantă facială care combină o textură ușoară care menține pielea hidratată pe tot parcursul zilei. Tehnologia sa Hyaluronic Gel Matrix ajută la revitalizarea epidermei cu un plus de hidratare, creând o rezervă de apă„.

Rezultatul este o piele reînnoită și hidratată pe tot parcursul zilei, cu o senzație de catifelare și elasticitate. Textura sa ușoară este recomandată în mod special tenului normal și mixt. Poate fi folosit pe pielea sensibilă”, spun ei de la Neutrogena.

În trecut, am fost un consumator fidel al cremei de corp Neutrogena. Nu că astăzi nu mai este, dar odată cu angajamentele și cu timpul care lipsește totul se accelerează din ce în ce mai mult și găsesc tot mai puțin timp să dedic frumuseții, așa că am ales să încerc crema spray, mult mai rapid și mai putin solicitant din punct de vedere al timpului. O sa scriu si o parere despre ea.

Dar astăzi scriu despre Neutrogena Hydro Boost, o linie completă de îngrijire a ochilor cu acid hialuronic. Pentru acest test am putut testa o rutină completă de frumusețe formată din trei produse esențiale:

  1.  gel de curățare;
  2.  crema hidratanta;
  3.  servetele demachiante.

Cu aceste trei produse cred că am tot ce am nevoie pentru a putea susține frumusețea tenului meu și a-l menține sănătos în fiecare zi.

Testul este încă în desfășurare, dar vă anunț că folosesc produsele zilnic de aproximativ 20 de zile.

Rutina mea personală constă în demachiant + cremă de față, atât seara, cât și dimineața.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra experienței mele cu fiecare produs.

Rezultate Neutrogena Hydro Boost

Momentan ceea ce observi este o senzație de prospețime și curățenie. Ca si cum ai da pielii tale un pahar cu apă de băut, nu mă pot gândi la o comparație mai bună. Pielea se simte, pe măsură ce zilele trec, mai elastică, suculentă, plinuță. 

neutrogena acid hialuronic

Gel de curățare Neutrogena Hydro Boost

Rutina mea începe cu gelul de curățare. In fiecare dimineata si in fiecare seara imi curat tenul in profunzime cu acest demachiant minunat.

Este la fel ca toți ceilalți? Absolut nu! Pornind de la prezența acidului hialuronic cu acest gel prețios oferim pielii noastre hrănirea încă de la etapa de curățare.

Senzația finală este de o piele perfect curată și moale, cu siguranță hidratată și împrospătată.

neutrogena hydro boost

Gel Neutrogena Hydro Boost

Haideți la regina rutinei: crema de față cu hidratare 24h.

Lucrul minunat la această cremă este impalpabilitatea. Știi când atingi ceva foarte moale? Ei bine, acesta este sentimentul. Te face să vrei să bagi degetul în borcan. Ai grijă însă că foarte puțin este suficient.

Obisnuiesc sa iau produsul si sa marchez cu atingeri zonele pe care urmeaza sa le hidratez, deci obrajii, fruntea, nasul si barbia. După aceea, cu mișcări circulare ușoare, ca un masaj, trec la întindere până la absorbție, foarte repede. La final vei simți imediat o senzație de mătăsos și moliciune. Nu am încercat niciodată în trecut.

Consistență pentru mine perfectă, nu este grasă.

Șervețele Neutrogena Hydro Boost

În sfârșit, în ceea ce privește șervețelele, trebuie să spun că îmi plac, dar nu prea m-au încântat. Sau mai degrabă dacă trebuie să fiu sinceră la machiajul meu waterproof, nu au funcționat, mai ales la rimel. Pentru a obține un rezultat complet de curățare, a trebuit să mă frec destul de mult și să-mi imaginez ce ar putea însemna asta pentru bietii ochi.

Cert este că sunt șervețele de țesut foarte moi, absolut răcoritoare și care dau o senzație de curățenie pielii, dar nimic care să poată fi înlocuit cu un lapte demachiant sau un gel de curățare Neutrogena care funcționează mult mai bine.

Experiența mea cu rutina Neutrogena Hydro Boost

Ultima mea părere despre această rutină este că nu voi renunța la ea din nou! Costul redus in comparatie cu calitatea produsului il impinge in topul preferintelor mele in acest moment.