Review Philips One Blade


Am reușit să achiziționez și să testez binecunoscutul model Philips One Blade QP2530/30 pentru a verifica dacă, într-adevăr, sistemul de bărbierit s-a ținut de promisiunile făcute în diferitele videoclipuri și reclame de televiziune.
Să începem de la ambalajul care, din păcate, reprezintă adevăratul și, așa cum vom vedea mai târziu, singurul punct slab al produsului.

De fapt, Philips One Blade vine într-un pachet de carton foarte simplu, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos, și fără niciun fel de husă pentru a vă proteja Oneblade-ul.

Functionalitate 9
Cost 9.2
Versatilitate 9
philips one blade

Să spunem că acesta este un defect minor dacă produsul își face treaba. Cu toate acestea, m-aș fi așteptat cel puțin la o carcasă pentru a stoca One Blade, în afară de o cutie de carton.

Pachetul, cel mai complet, vine compus din următoarele elemente:

  • Aparatul de ras Philips OneBlade;
  • 2 lame, dintre care una de rezervă;
  • Un mic capac din plastic de pus pe lamă;
  • 4 piepteni pentru tuns barba pentru a fi asezati deasupra lamei;
  • încărcătorul bateriei.

Să începem prin a spune că One Blade trebuie încărcat pentru cel puțin câteva ore și garantează o autonomie de aproximativ 4 ore. Trebuie folosit detașându-l de încărcător, altfel nu va funcționa și poate fi folosit oriunde, chiar și la duș.

philips one blade review

Cum funcționează Philips One Blade

După cum am menționat, odată încărcat și având suficientă autonomie pentru a-și face treaba, trebuie să îl folosiți ca și cum ați folosi orice aparat de ras electric. De fapt, Oneblade vă permite să îndepliniți trei funcții:

  • modelarea bărbii;
  • scurtează barba;
  • tunde barba.

Poate fi folosit deplasându-l de sus în jos sau chiar într-un mod circular.

Daca nevoia ta este sa scurtezi o barba destul de groasa, va trebui sa asezi pe lama pieptenul de tuns barba care, atentie, va functiona doar daca barba ta este foarte lunga. S-ar putea să îți fie puțin dificil să tunzi o barbă deja destul de scurtă.
În caz contrar, poate fi folosit ca aparat clasic de tuns barbă.

În ceea ce privește materialele, părțile negre sunt realizate din plastic dur, în timp ce cele verzi/galbene sunt din cauciuc anti-alunecare care asigură o prindere fermă chiar și cu mâinile ude. Philips One Blade este, de asemenea, rezistentă la apă și, prin urmare, este posibil să il utilizați la duș sau împreună cu spume și geluri înainte de bărbierit, dacă aveți pielea deosebit de delicată.

Pe partea frontală a Philips OneBlade există două butoane, cel de pornire care este ușor accesibil și mare și cel folosit pentru a scoate lama atunci când trebuie înlocuită.

În partea de jos se află priza care este folosită pentru a conecta cablul de încărcare. Există și un LED care indică starea de încărcare și care va începe să clipească atunci când aparatul de ras se epuizează, deși nu la toate modelele.

Lame Philips OneBlade

După cum era de așteptat, One Blade vine echipat cu 2 lame, dintre care una este de rezervă. In manualul de instructiuni se estimeaza o autonomie a lamei de pana la 4 luni. După aceea le puteți cumpăra online sau în orice magazin fizic.
În ceea ce privește eficacitatea lamei, trebuie să spun că am fost destul de mulțumit de produsul în sine.

Principalul său plus este viteza cu care vă permite să vă radeți barba. Potențial, dacă nu aveți nevoie să aveți o piele catifelată, Oneblade vă permite să vă bărbieriți în doar 10 minute.

Dacă adăugăm la aceasta că, spre deosebire de un aparat de ras cu lamă clasică, OneBlade nu taie și nu provoacă zgârieturi.

Care este cel mai mare beneficiu al său, viteza, poate fi totuși și un mic defect pentru cei care se așteaptă ca pielea netedă de la bărbierit. De fapt, există zone în care One Blade nu garantează un bărbierit perfect și pot fi necesare treceri suplimentare cu lama. Deci, dacă sunteți în căutarea unui bărbierit perfect care să vă ofere o piele fină, este posibil ca acest produs să nu fie deosebit de potrivit pentru dvs.

Pieptenii de tundere sunt foarte ușor de asamblat și dezasamblat, permițându-vă să treceți de la bărbierit la tundere în câteva secunde.
Aș dori să subliniez că, deși multe dintre aparatele de tuns și aparatele de ras de pe piață de astăzi sunt echipate cu un aparat de tuns pentru operații de precizie, eficiența lor nu este în niciun caz comparabilă cu cea a One Blade.

Rezumând avantajele și dezavantajele Philips One Blade

PRO:

– ușor de folosit;
– viteza de bărbierit;
– eficacitatea bărbieritului;

CONTRA:

– nu este potrivit pentru cei care au nevoie de piele super fină.

Baterie și putere

Bateria este de fapt călcâiul lui Ahile al acestui nou aparat de ras Philips, mai ales în ceea ce privește modelul de bază: de fapt, ai nevoie de 8 ore de încărcare pentru a avea o autonomie de 45 de minute care poate dura de la câteva zile până la o săptămână în funcție de utilizarea pe care o vei face.

De asemenea, nu poate fi folosit în timp ce este conectat la cablul de încărcare, o alegere probabil din motive de siguranță, având în vedere natura sa impermeabilă.

Prețul Philips OneBlade

Prețul mediu al Philips One Blade fluctuează foarte mult în funcție de comerciant. L-am cumpărat de pe Emag cu 193 lei, un kit complet de 2 lame și 4 piepteni pentru barbă. Dar este la vânzare și în alte magazine online, inclusiv în magazinul Philips.

De unde să cumpărați Philips OneBlade

Puteți cumpăra Philips One Blade din orice mall sau din lanțuri de electronice precum Emag, Altex, sau alte magazine online.